• Kata-kata aluan

  Selamat datang kepada para pengunjung.Bagi pengunjung yang ingin mendapatkan khidmat rawatan kami, terus sahaja ke pusat rawatan TANPA perlu temujanji ATAU menggunakan bahan kami terlebih dahulu (melalui pembelian online) seterusnya rawatan susulan.Untuk info lanjut mengenai kami....

 • Jom tonton!!

  Koleksi video dari Expose Mistik dan Wanita Hari Ini...Selamat menonton..

 • Halaqah Ilmu

  Tidak sepatutnya bagi mukminin itu pergi semuanya (ke medan perang). Mengapa tidak pergi dari tiap-tiap golongan di antara mereka beberapa orang untuk memperdalam pengetahuan mereka tentang agama dan untuk memberi peringatan kepada kaumnya apabila mereka telah kembali kepadanya, supaya mereka itu dapat menjaga dirinya. (9:122)

 • Sharing Moments

  Dan (ingatlah kisah) Ayub, ketika ia menyeru Tuhannya: "(Ya Tuhanku), sesungguhnya aku telah ditimpa penyakit dan Engkau adalah Tuhan Yang Maha Penyayang di antara semua penyayang."(21:83) Dan apabila aku sakit, Dialah Yang menyembuhkan aku, (26:80)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


MAKLUMAN

Darul Ruqyah hanya mempunyai 2 cawangan sahaja (setakat Disember 2012) iaitu di Pendang, Kedah dan Batu Caves, Selangor.

Kami tidak pernah melantik mana-mana cawangan atau ejen jualan kepada produk kami.Sebarang masalah kami tidak akan bertanggungjawab! Jika ada sebarang penyamaran atau jualan produk menggunakan nama Darul Ruqyah atau D Ruqyah Solutions, pihak kami tidak akan teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di talian :
019-2691525 / 019-3081525

SOALAN LAZIM


1.Bagaimana untuk dapatkan rawatan di DR?
=>Datang terus untuk scan terlebih dahulu. Info tempat dan waktu operasi, klik sini.

2.Perlu buat temujanji?
=>Tidak

3. Jika terlalu uzur dan mempunyai penyakit kronik sehingga tidak mampu berjalan?
=>Tidak perlu hadir ke pusat rawatan. Hanya waris keluarga sahaja yang berjumpa ustaz.

4.Lokasi DR di Batu Caves terlalu tinggi dan menyukarkan pesakit.
=>Pihak kami cuba untuk memberi kemudahan terbaik untuk pesakit/pengunjung. Doakan agar dipermudahkan urusan oleh Allah untuk dapat tempat yang lebih selesa. Sangat dialu-alukan jika ada solusi mengenainya. klik sini


#Jemputan untuk mengadakan ceramah/kursus/seminar, bolehlah menghubungi kami di talian 0193081525


PENGEDAR KOPI SAKA & MYCO SAKA

KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT MENJADI PENGEDAR KOPI & MYCO SAKA BOLEH MENGHUBUNGI 0129081525 @ 0193081525

Syarat sebagai pengedar :


 • Pengedar Biasa ( Beli 12 Kotak Pada Harga RM 144 Harga Asal RM 180)
 • Pengedar Kawasan ( RM 10,000.00)
 • Pengedar Negeri ( RM 50,000.00)

Catat Ulasan

2 comments:

aziron berkata...

Saya peruncit di sp sgt kecewa tel bertubi-tubi pada ayah ustaz order kopi x dijawab melainkan answering machine ingat nak tolong sama islam last-last untung kat kafir toke maxis.kalau x dak stok habag la jgn senyap saja...permintaan tinggi tapi penawaran rendah.....macamana ye...nak selesaikan..Kawan-kawan tanya sy hanya mampu jawab ustaz dah kayala....apa nak kisah

Pusat Rawatan Islam Darul Ruqiyyah berkata...

Terima kasih atas aduan.

Mungkin berlaku sedikit salah faham atau masalah teknikal memandangkan kadangkala talian tidak berada dalam kawasan. Saya harap pihak saudara boleh hubungi no tel pejabat seperti yang tertera dalam blog atau hubungi no 017-3727252 untuk kami ambil tindakan segera mengenainya. Diharap masalah ini dapat diselesaikan segera. Insyaallah kita akan cuba sebaik mungkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Mungkin Juga Meminati Dengan Artikel Di Bawah Ini