• Kata-kata aluan

    Selamat datang kepada para pengunjung.Bagi pengunjung yang ingin mendapatkan khidmat rawatan kami, terus sahaja ke pusat rawatan TANPA perlu temujanji ATAU menggunakan bahan kami terlebih dahulu (melalui pembelian online) seterusnya rawatan susulan.Untuk info lanjut mengenai kami....

  • Jom tonton!!

    Koleksi video dari Expose Mistik dan Wanita Hari Ini...Selamat menonton..

  • Halaqah Ilmu

    Tidak sepatutnya bagi mukminin itu pergi semuanya (ke medan perang). Mengapa tidak pergi dari tiap-tiap golongan di antara mereka beberapa orang untuk memperdalam pengetahuan mereka tentang agama dan untuk memberi peringatan kepada kaumnya apabila mereka telah kembali kepadanya, supaya mereka itu dapat menjaga dirinya. (9:122)

  • Sharing Moments

    Dan (ingatlah kisah) Ayub, ketika ia menyeru Tuhannya: "(Ya Tuhanku), sesungguhnya aku telah ditimpa penyakit dan Engkau adalah Tuhan Yang Maha Penyayang di antara semua penyayang."(21:83) Dan apabila aku sakit, Dialah Yang menyembuhkan aku, (26:80)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


MAKLUMAN

Darul Ruqyah hanya mempunyai 2 cawangan sahaja (setakat Disember 2012) iaitu di Pendang, Kedah dan Batu Caves, Selangor.

Kami tidak pernah melantik mana-mana cawangan atau ejen jualan kepada produk kami.Sebarang masalah kami tidak akan bertanggungjawab! Jika ada sebarang penyamaran atau jualan produk menggunakan nama Darul Ruqyah atau D Ruqyah Solutions, pihak kami tidak akan teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di talian :
019-2691525 / 019-3081525

SOALAN LAZIM


1.Bagaimana untuk dapatkan rawatan di DR?
=>Datang terus untuk scan terlebih dahulu. Info tempat dan waktu operasi, klik sini.

2.Perlu buat temujanji?
=>Tidak

3. Jika terlalu uzur dan mempunyai penyakit kronik sehingga tidak mampu berjalan?
=>Tidak perlu hadir ke pusat rawatan. Hanya waris keluarga sahaja yang berjumpa ustaz.

4.Lokasi DR di Batu Caves terlalu tinggi dan menyukarkan pesakit.
=>Pihak kami cuba untuk memberi kemudahan terbaik untuk pesakit/pengunjung. Doakan agar dipermudahkan urusan oleh Allah untuk dapat tempat yang lebih selesa. Sangat dialu-alukan jika ada solusi mengenainya. klik sini


#Jemputan untuk mengadakan ceramah/kursus/seminar, bolehlah menghubungi kami di talian 0193081525


Gambar-Gambar Muzium Kesenian Islam Di Qatar (28 gambar)

Muzium menarik ini terpengaruh dengan seni bina Islam kuno serta mempunyai reka bentuk yang unik  Ia adalah yang pertama seumpamanya di Teluk Parsi dan mempunyai koleksi seni Islam yang sangat besar, ditambah satu kajian, perpustakaan, dan beberapa restoran. Sabiha Al Khemir berkhidmat sebagai pengarah pengasas muzium dari 2006-2008. Muzium ini mempunyai jumlah kawasan 45.000 m2 dan terletak di pinggir Doha pelabuhan di hujung selatan Doha Bay. Pembinaan oleh Baytur Constr.Co. (Turki), struktur sampai siap pada tahun 2006, tetapi kawasan pedalaman adalah tertakluk kepada pelbagai perubahan selepas itu. Muzium meraikan pembukaan VIP on November 22, 2008, dan dibuka kepada orang awam pada 1 Disember, 2008.
end typing
 























PERHATIAN:- Jika anda rasa kandungan ini patut disebarkan ke laman facebook dan twitter anda,sila klik butang kongsi ditepi 

sumber

Catat Ulasan

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum.. ustaz suhaimi mmg best sy pernah pg scan dengan beliau, tetapi ade sedikit kekurangan dari pihak admin la.sy pernah telefon di no talian yg tertera utk sebarang pertayaan tu yang xbestnya bila saya bertanya dan nak tahu lebih lanjut lg mcm mna prosedur darul ruqqiah ni then saya bertanya lg dimana lokasi darul ruqqiah ni coz masa tu sy first time tgk kat tv3 then tergerak hati nak pg.. org yang jwb tel tu mcm xnak layan je then ckp pun mcm nak marah je.. diakhir perbualan saya bg ucapkan terima kasih ustaz assalamualaikum pastu org yg jwb tu terus letak, dari segi admin ni kurang profesional diharap perkara seperti ini tidak berlaku lg kat customer lain ya.. wassalam.

Pusat Rawatan Islam Darul Ruqiyyah berkata...

terima kasih atas komen yang membina..dari pihak kami.. kami menyusun 10 jari mohon kemaafan atas kesulitan yang berlaku..insyAllah perkara tersebut tidak akan berulang kembali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Mungkin Juga Meminati Dengan Artikel Di Bawah Ini