Perubatan Islam 100% patuh syariah berasaskan Al Quran, sunnah dan ijtima para ulama.

 • Kata-kata aluan

  Selamat datang kepada para pengunjung.Bagi pengunjung yang ingin mendapatkan khidmat rawatan kami, terus sahaja ke pusat rawatan TANPA perlu temujanji ATAU menggunakan bahan kami terlebih dahulu (melalui pembelian online) seterusnya rawatan susulan.Untuk info lanjut mengenai kami....

 • Jom tonton!!

  Koleksi video dari Expose Mistik dan Wanita Hari Ini...Selamat menonton..

 • Halaqah Ilmu

  Tidak sepatutnya bagi mukminin itu pergi semuanya (ke medan perang). Mengapa tidak pergi dari tiap-tiap golongan di antara mereka beberapa orang untuk memperdalam pengetahuan mereka tentang agama dan untuk memberi peringatan kepada kaumnya apabila mereka telah kembali kepadanya, supaya mereka itu dapat menjaga dirinya. (9:122)

 • Sharing Moments

  Dan (ingatlah kisah) Ayub, ketika ia menyeru Tuhannya: "(Ya Tuhanku), sesungguhnya aku telah ditimpa penyakit dan Engkau adalah Tuhan Yang Maha Penyayang di antara semua penyayang."(21:83) Dan apabila aku sakit, Dialah Yang menyembuhkan aku, (26:80)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera


MAKLUMAN

Darul Ruqyah hanya mempunyai 2 cawangan sahaja (setakat September 2020) iaitu di Pendang, Kedah dan Batu Caves, Selangor.

UNTUK MAKLUMAN SEMUA KAMI SEDANG MENCARI AGENT-AGENT DAN STOKIS-STOKIS NEGERI YANG BERMINAT UNTUK BERSAMA KELUARGA BESAR DARUL RUQIYYAH SEBAGAI USAHAWAN ONLINE PERUBATAN ISLAM

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di talian :
0125081525 (WhatsApp sahaja)

SOALAN LAZIM


1.Bagaimana untuk dapatkan rawatan di DR?
=>Datang terus untuk scan terlebih dahulu. Info tempat dan waktu operasi, klik sini.

2.Perlu buat temujanji?
=>Tidak

3. Jika terlalu uzur dan mempunyai penyakit kronik sehingga tidak mampu berjalan?
=>Tidak perlu hadir ke pusat rawatan. Hanya waris keluarga sahaja yang berjumpa ustaz.

4.Lokasi DR di Batu Caves terlalu tinggi dan menyukarkan pesakit.
=>Pihak kami cuba untuk memberi kemudahan terbaik untuk pesakit/pengunjung. Doakan agar dipermudahkan urusan oleh Allah untuk dapat tempat yang lebih selesa. Sangat dialu-alukan jika ada solusi mengenainya. klik sini


#Jemputan untuk mengadakan ceramah/kursus/seminar, bolehlah menghubungi kami di talian 0193081525


WANGIAN BIDADARI DUNIA

WANGIAN BIDADARI DUNIA
Produk terbaru khas bagi wanita menterapikan diri sendiri agar dapat menaikkan aura diri di samping bau yang sgt harum dan eksklusif terbaru dari Dato Seri Dr Ustaz Hj Mohamad SuhaimiEMEL:
mohdsuhaimitobibi@gmail.com

(jemputan untuk mengadakan ceramah/kursus/seminar, bolehlah emelkan surat jemputan tersebut di alamat email di atas )

NO TEL:
019-2691525 (talian 1)
019-3081525 (talian 2)

CAWANGAN :

Zon Utara

Hari : Ahad , Isnin dan Jumaat 
 Masa : 10 PAGI-6 PETANG

Alamat:  
No 18 A,Pendang Square , Jalan Pendang Square 2,   06700 Pendang, Kedah
(sebaris Bank Rakyat Atas Maybank Pendang)
 

Zon Selatan

Hari : Sabtu
 Masa : 10 pagi - 6 petang

Alamat: 
No 62A-2, Jalan SM 3A, Sunway Batu Caves, 68100 Selangor

PERINGATAN : Kami hanya mempunyai 2 cawangan setakat ini. Sekiranya pernah mendapatkan rawatan yang ada menggunakan nama kami di tempat lain, harap dapat maklumkan pada kami. Terima kasih atas kerjasama anda.
  Baru-baru ini kami mendapat beberapa aduan yang mengatakan terdapat seseorang perawat yang melakukan rawatan di rumah pesakit atau di tempat-tempat tertentu, namun setelah diselidiki, tidak wujud nama individu tersebut dalam senarai perawat kami.Oleh itu, sebarang kemusykilan boleh hubungi pihak kami di talian yang tertera di blog atau emel pada kami.

  Terdapat juga pengunjung dan pesakit yang berkemungkinan tersalah orang dan tersilap pusat rawatan. Ianya cuma menjadi masalah seandainya terdapat perkara-perkara yang tidak diingini lalu fitnah atau tuduhan tersebut dilemparkan pada kami sedangkan tidak berkaitan langsung dengan kami. 

  Walau bagaimanapun, di pihak kami, kami sangat mengalu-alukan sebarang aduan dan komentar seandainya berlaku kekeliruan atau salah faham semasa berurusan bersama kami. Cuma biarlah ia secara beradab agar sebarang permasalahan boleh diselesaikan secara baik dan berhikmah.


  Segala yang  baik itu datang daripada Allah dan buruk itu daripada kelemahan kami sendiri.
  Wallahua'lam.


  "Rawatan melalui Al-Quran dengan Al-Quran"

  Baca Seterusnya.. »
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Anda Mungkin Juga Meminati Dengan Artikel Di Bawah Ini