Perubatan Islam 100% patuh syariah berasaskan Al Quran, sunnah dan ijtima para ulama.

 • Kata-kata aluan

  Selamat datang kepada para pengunjung.Bagi pengunjung yang ingin mendapatkan khidmat rawatan kami, terus sahaja ke pusat rawatan TANPA perlu temujanji ATAU menggunakan bahan kami terlebih dahulu (melalui pembelian online) seterusnya rawatan susulan.Untuk info lanjut mengenai kami....

 • Jom tonton!!

  Koleksi video dari Expose Mistik dan Wanita Hari Ini...Selamat menonton..

 • Halaqah Ilmu

  Tidak sepatutnya bagi mukminin itu pergi semuanya (ke medan perang). Mengapa tidak pergi dari tiap-tiap golongan di antara mereka beberapa orang untuk memperdalam pengetahuan mereka tentang agama dan untuk memberi peringatan kepada kaumnya apabila mereka telah kembali kepadanya, supaya mereka itu dapat menjaga dirinya. (9:122)

 • Sharing Moments

  Dan (ingatlah kisah) Ayub, ketika ia menyeru Tuhannya: "(Ya Tuhanku), sesungguhnya aku telah ditimpa penyakit dan Engkau adalah Tuhan Yang Maha Penyayang di antara semua penyayang."(21:83) Dan apabila aku sakit, Dialah Yang menyembuhkan aku, (26:80)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera


MAKLUMAN

Darul Ruqyah hanya mempunyai 2 cawangan sahaja (setakat September 2020) iaitu di Pendang, Kedah dan Batu Caves, Selangor.

UNTUK MAKLUMAN SEMUA KAMI SEDANG MENCARI AGENT-AGENT DAN STOKIS-STOKIS NEGERI YANG BERMINAT UNTUK BERSAMA KELUARGA BESAR DARUL RUQIYYAH SEBAGAI USAHAWAN ONLINE PERUBATAN ISLAM

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di talian :
0125081525 (WhatsApp sahaja)

SOALAN LAZIM


1.Bagaimana untuk dapatkan rawatan di DR?
=>Datang terus untuk scan terlebih dahulu. Info tempat dan waktu operasi, klik sini.

2.Perlu buat temujanji?
=>Tidak

3. Jika terlalu uzur dan mempunyai penyakit kronik sehingga tidak mampu berjalan?
=>Tidak perlu hadir ke pusat rawatan. Hanya waris keluarga sahaja yang berjumpa ustaz.

4.Lokasi DR di Batu Caves terlalu tinggi dan menyukarkan pesakit.
=>Pihak kami cuba untuk memberi kemudahan terbaik untuk pesakit/pengunjung. Doakan agar dipermudahkan urusan oleh Allah untuk dapat tempat yang lebih selesa. Sangat dialu-alukan jika ada solusi mengenainya. klik sini


#Jemputan untuk mengadakan ceramah/kursus/seminar, bolehlah menghubungi kami di talian 0193081525


WANGIAN BIDADARI DUNIA

WANGIAN BIDADARI DUNIA
Produk terbaru khas bagi wanita menterapikan diri sendiri agar dapat menaikkan aura diri di samping bau yang sgt harum dan eksklusif terbaru dari Dato Seri Dr Ustaz Hj Mohamad Suhaimi

Dirimu pasti mampu...

Kapal yang diam & berlabuh di pelabuhan memang aman (tanpa ombak & perompak). Tapi bukan itu tujuan dibuatnya kapal (hanya diam & tidak berbuat apa-apa kerana ingin aman-aman saja...tak selalunya begitu..

Terkadang kita harus berani mencuba sesuatu yang mungkin kita anggap sulit.
Begitu juga Allah....
terkadang kita dihadapkan pada sesuatu yang sulit. Tapi, itu semua agar kita makin kuat & tabah.

Mungkin banyak yang Allah ujikan pada kita. Tapi sebenarnya itu adalah bukti cinta & kasih sayang Allah pada kita.

So ... tetap semangat.
Laa ...tahzan, innallaha ma'ana ^_^
- I & R -

Catat Ulasan

4 comments:

guest berkata...

assalamualaikum ,
adakah rawatan ini khas untuk kaum hawa sahaja..baru2 ini saya ingin membuat rawatan bagi adik saya pada malam jumaat 5 sept..tetapi layanan yang diberikan oleh pihak darul ruqiyyah amat mengecewakan kami..sedangkan kami telah pun menghubungi terlebih dahulu sebelum hadir dan pihak darul ruqiyyah seolah-olah tidak menggalakkan kami membuat rawatan dan mengatakan perlu membeli ubat kerana rawatan hanya 10% sahaja..sedangkan kami sudah pun membeli ubat telebih dahulu sebelum mendapatkn rawatan.sikap pihak darul ruqiyyah sungguh menghampakan.kami datang untuk mendapatkan rawatan bukan untuk meminta sedeqah seperti mana yang dilayan oleh pihak darul ruqiyyah..
dimana keikhlasan perubatan islam ..

Pusat Rawatan Islam Darul Ruqyah berkata...

Waalaikumussalam
Terima kasih atas komen di atas.Saya rasa ini hanyalah salah faham sahaja.Hakikatnya pihak kami bersedia untuk merawat pesakit tanpa mengenal jantina. Namun kaedahnya pasti berbeza kerana kekuatan kaum adam tidak sama dengan kaum hawa. Untuk merawat pesakit lelaki, memerlukan tenaga perawat yang ramai sedangkan bilangan pesakit agak ramai dan kapisiti perawat yang ada kadangkala tidak mampu menampung jumlah tersebut dengan pelbagai penyakit yang ada. Oleh itu, besar harapan kami agar pesakit memberikan kerjasama demi kebaikan pesakit juga dengan mengikut kaedah dan saranan yang telah diberi. Untuk makluman, amalan zikir dan penggunaan ubat/bahan sebenarnya lebih banyak membantu berbanding rawatan jampi. Apa yang penting,segala tanggungjawab kepada Allah perlu jangan ditinggalkan seperti solat, puasa dan menutup aurat serta menjauhi segala laranganNya.

Wallahua'lam...

- wakil DR

muhammad solehuddin berkata...

nice info!! can't wait to your next post!
comment by: muhammad solehuddin

Coşken berkata...

Afyon
Balıkesir
Kırklareli
Amasya
Bilecik
2WG2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Mungkin Juga Meminati Dengan Artikel Di Bawah Ini